ключари в българияАвариен ключарски сервиз за ключарски услуги Лъки Кей ООД със седалище и адрес на управление:                                                
град София Бул. Христо Ботев 99
Ключарите ни са с дългогодишен опит в тази професия и са на разположение
денонощно, без почивен ден.

Фирма „Лъки Кей ООД” е създадена през 1999  година, с предмет на дейност ключарски услуги, автоключарски услуги, изработка на ключове, продажба, монтаж и ремонт на заключващи устройства и системи.

През годините фирмата се наложи като лидер в сферата за ключарски услуги. На българския пазар сме официални представители на международно признати и утвърдени производители, които благодарение на дългогодишния си опит, високото качество на използваните материали, непрекъснатото обновяване на продуктите и техния дизайн, са се наложили като лидери на световния пазар.

От създаването си фирмата фокусира всичките си усилия и ресурси, за да гарантира на клиента, че през следващите години ще е на пазара. Няма да смени партньорите си. Ще продължи да предлага най-новите технологии. Винаги ще се интересува от клиентите си и ще им предоставя необходимата подкрепа, осигурявайки максимална степен на сигурност, ефективност на обслужването и сервиза.

Какво ни отличава  от другите ключари ?

  • Задоволяване и на най-високите изисквания на нашите клиенти.
  • Работим денонощно за Вашата сигурност и спокойствие.
  • Невъзможните решения са предизвикателство за нас.

Предоставяме гаранционен и извънгаранционен сервиз за всички заключващи системи, които доставяме и монтираме.

Бързо, лесно, удобно, денонощен ключар на един клик разтояние - това е мобилно приложение с което ще се чуствате по сигурни навсякъде и по всяко време!

Ключари София Ключари София