Денонощен Ключар в Банкя

Ако използвате услугите на денонощен ключар в Банкя, вратата ви ще бъде отворена много бързо и лесно. Ние имаме необходимите умения и знания, за да отключим всяка врата. Сигурността струва много пари, колкото по-голяма е тя, толкова повече време ще трябва за да се отвори вратата. Да се ​​заключите пред жилището си може да бъде много стряскащо преживяване, но най-важно е да останете спокойни, тъй като грешните решения и методи за отключване могат да навредят сериозно на сигурността на ключалките. Разполагаме с най-различни инструментикоито нашите денонощни ключари в Банкя използват за да отворят врата, на която ключове са заключени вътре, счупени са, или са загубени. Това изисква много търпение и здрави нерви, тъй като вратата може да бъде повредена, ако се направи прибързано и непрофесионално.

Възползвайте се от:

  • Денонощно посещение до вашият адрес в София
  • Включително събота и неделя

Ключарски услуги в Банкя – отключване и смяна на брава или патрон

Денонощните ключарски услуги които извършваме в Банкя са достъпни всеки ден през цялата година. Бравите, които не могат да бъдат отворени най-вероятно ще бъдат унищожени. За да не се стига до там, най-добре е да имате резервен ключ. Наличието на такъв в някой близък приятел или член на семейството е препоръчително. Така ще избегнете подмяната на ключалките, ако те могат да бъдат отключени и не се налага тяхното разрушаване. Но, ако все пак нямате резервен ключ, нашите ключари в Банкя ще окажат спешна ключарска помощ и ще направят необходимото. Времето, цената за отключването и новите ключове, ще варира от това колко сложена е вратата и самата брава.

Ние предлагаме:

  • Отключване на врати
  • Монтаж на ново заключващо устройство
  • Изваждане на счупени и блокирали ключове

Автоключар в Банкя – изработка на автомобилен ключ

Когато автоключарите ни изработват ключ в Банкя, те трябва да разполагат с работещ такъв за определеният автомобил. Изработката  на автомобилен ключ е много специфична работа. Специализираните ни машини използват лазерен декодер с който прочитаме фабричният код заложен от производителя на колата. Така се получава ключ с оригинален код и перфектен външен вид, което не е за подценяване. Когато не разполагаме с работещ ключ се налага разглобяване на самата ключалка за да се прочете и декодира фабричният код. След това ключът се изработва бързо и лесно, като механичният код се записва и може да бъде използван в бъдеще при нужда.

Благодарение на денонощните ни автоключарски услуги в София, съществуват различни варианти от които може да се възползвате по всяко време в град Банкя:

  • Отключване на автомобил
  • Изработка на нов автоключ с чип
  • Ремонт на автоключалка

Изработка на битов ключ

За изработката на битови ключове ние използваме специални ключарски машини. Има много видове машини, така че ние разполагаме с достатъчен брой от тях. Самата изработка отнема не повече от минута или две. Зависи какъв е ключът, и колко сложен и сигурен е той. Цените са достъпни и за всеки ключ изработен в денонощното ни ключарско ателие в София, получавате гаранция за качество.